Zonwering

1. Hoe werkt de zonwering Solem?
Deze baleinzonwering kan in een bestaande pergola gemonteerd worden. De geleiders worden aan de zijbalken van het frame gemonteerd. Vervolgens worden de aluminium baleinen in de geleiders geschoven. De bediening van het doek is door middel van een trekstok. Het doek kan gemakkelijk heen en weer geschoven worden in de geleiders. Zo kunt u snel handelen.

2. Wat ontvang ik bij het zonwering Solem?
- Solem zonwering
- Bevestigingsmateriaal
- Trekstok (incl. klemmetje)
- Montagehandleiding

3. Wat heb ik nodig voor de zonwering Solem?
Een frame of pergola. De geleiders van de zonwering zijn niet zelfdragend. Voor een aluminium frame kunnen wij u doorverwijzen naar www.terras-windschermen.nl. Zij zijn gespecialiseerd in aluminium pergola's, zowel vrijstaande als aangebouwde of zelfs zwevende.

4. Waarvoor kan in de zonwering gebruiken?
Uiteraard om de zon te weren. Het acryl doek houdt u daarentegen ook bij een lichte regenbui droog. Tevens zorgt dit zonnedoek een gezellig sfeer. Het Soltis 92 doek is een polyester doek met zeer kleine gaatjes. De regen kan hier lichtjes doorheen komen.

5. Kan ik de zonwering zelf plaatsen?
Ja, het product is voor de doe-het-zelver gemaakt. Een uitgebreide montagehandeleiding wordt bijgeleverd, welke de montage voor vrijwel iedereen mogelijk maakt. Komt u er niet meer uit, bel gerust. Wij verbinden u door met de technische specialist.

6. Kan de zonwering buiten blijven hangen in de winter?
Ja, zowel het Acryl doek als het Poleyster doek zijn weersbestendig. De zonwering kan dus het gehele jaar buiten blijven hangen. Een aanrader is het beschermdak, om het doek tegen bladeren en vuiligheid te beschermen. Eventueel kunt u twee extra stukjes geleider bestellen en deze binnen (in bijvoorbeeld een schuur of tuinhuis) monteren en 's winters de zonwering in deze geleiders schuiven. Wanneer u het doek binnen wilt neerleggen raden wij aan om het doek zo netjes mogelijk om de baleinen heen te rollen, om vouwen in het doek te voorkomen.

7. Kan ik het doek uit de rails halen?
Dat kan, dit gaat op dezelfde manier als bij de montage. Wij raden aan om dit bij een grote afmeting met min. twee personen te doen.

8. Is het doek weersbestendig?
Het kan niet schimmelen.

9. Is het doek waterdicht?

10. Wat is het beschermdak?

Terug naar overzicht

Pergolazonweringen

Dé online dealer van het kwaliteitsmerk LuxxOut. 

Veilig kopen: Webwinkelkeur 

Ruim 10 jaar expertise.

Onverwoestbare kwaliteit.

Gemak. 

Maatwerk.

Gratis verzending NL

BE bezorgkosten €74,- 

Veilig betalen

Showroom

Openingstijden showroom

Alleen op afspraak

Maandag – vrijdag

08:30 t/m 17:30 uur
Zaterdag
09:00 t/m 16:00 uur

Wij zijn gesloten op
- Zon- & feestdagen

Maak hier een afspraak

 

Vragen?

Wij helpen u graag !

Tel: +31 (0) 318 - 84 88 90.

© 2017 - 2024 pergolazonweringen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel