PERGOLA ZONWERING (POLYESTER)

          

De Solem pergola zonwering staat als showmodel opgesteld in De Tuinen van Appeltern. De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratiepark van Nederland. LuxxOut heeft hier het aluminium frame geplaatst met 2 zonweringssystemen. Links het Acryl doek, welke zorgt voor een uitstekende zonwering en het droog blijven bij een eventuele regenbui. Recht het Polyester doek, welke zorgt voor een goede zonweringen en geeft een open gevoel.


          

Deze sfeervole balein zonwering staat in Kootwijkerbroek. Wij hebben hier een officiele fotoshoot gehouden. Het polyesterdoek is in meerdere kleuren te verkrijgen, zo hebben wij verschillende doeken in deze gehangen.


          

Heeft u ook een brede tuin? Wilt u ook onafhankelijk kiezen of in de zon of in de schaduw wilt zitten? De zonweringen worden op maat gemaakt en kunnen dus in meerdere velden verdeeld worden. Dit witte Soltis 92 van deze afmeting hangt er prachtig bij. U kunt hier dus zelf kiezen waar u gaat zitten en wel of niet in de zon. De doeken kunnen heel eenvoudig in- en uitgeschoven worden.


          

Tuinhoutcentrum De Oude Stee, Soltis 92-2135 Zandbeige.


          

Soltis 92-2044 wit.


          

Sfeervol buitenleven, Solem zonwering Soltis 92-2171 Steengrijs


          

Tuinmani, Soltis 92-2053 zwart/antraciet


          

Hoveniersbedrijf Rozengaerde, Solem


          

Soltis 92-2135 Zandbeige met beschermdak.


          

Soltis 92-2171 Steengrijs.


          

Soltis 92-2135 Zandbeige in Lunteren.


 

© 2017 - 2021 pergolazonweringen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel